x

Nye navne til Spot

Nye navne til Spot

Blandt andre Liss og Hun Solo er føjet til programmet

Spot Festival er klar med endnu en håndfuld navne til årets festival, der finder sted i og omkring Musikhuset Aarhus 2.-4. maj. Nærmere betegnet Liss, Hun Solo, Wrenne, Ghost Coast Choir og et møde mellem sanger og sangskriver Kristina Holgersen og forfatter Leonora Christina Skov.

Aarhus-bandet Liss (billedet) blander soul, pop og indie-rock og arbejder for tiden på ny musik. Bandet har ikke udgivet noget siden debut-ep'en First fra 2016, så vi håber og tror, der snart er nye sange fra dem.

Hun Solo er en samling af kvindelige sangere, sangskrivere og solister, der optræder alene på scenen på skift. Hvem Hun Solo vil præsentere på Spot, bliver offentliggjort senere.

Wrenne fra Storbritannien kommer til Aarhus med sit show, hvor hun blander trampolin-akrobatik med musik og visuals.

Ghost Coast Choir sørger for den klassiske korklang tilsat nutidige tekster og et elektronisk islæt. 

Endelig vil sanger og sangskriver Kristina Holgersen og den storsælgende forfatter Leonora Christina Skov præsentere en fælles event, hvor musik og litteratur vil gå op i en højere enhed.

LÆS OGSÅ: Leonora Christina Skov: – Tori Amos føltes som en bombe i mit liv

Medlemmer af GAFFA Plus kan købe billetter til Spot med rabat. Medlemskab er gratis, og du kan melde dig ind og køb billet via GAFFA.dk/plus.

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA