x

Simpson samler bandet – første koncert sammen i otte år

Simpson samler bandet – første koncert sammen i otte år

En koncert på sommerens Copenhagen Jazz Festival er offentliggjort.

Mikael Simpson og bandet Sølvstorm har ikke været samlet siden 2011. Simpson har siden da haft travlt som radiovært på P6 Beat samt turnéer med elektronisk backing og med sine anmelderroste album og optrædener med Jørgen Leth og Frithjof Toksvig i projektet Vi Sidder Bare Her.

Nu offentliggør Simpson imidlertid, at bandet, der består af Niclas Tange på trommer, Georg Rune Andersen på bas og Asger Baden på synth, er samlet igen for at udgive et nyt album – en offentliggørelse, som der længe har været teaset for på de sociale medier.

Artiklen fortsætter nedenfor

 

Om genforeningen udtaler Simpson: ”Det bliver et højtragende trip down memory lane, inden der kommer ny musik. Vi har ikke været samlet siden 2011, så jeg glæder mig virkelig til at spille en masse af bagkataloget – og ikke mindst præsentere et par gæster, som kendinge af konstellationen vil kende, bl.a. Trentemøller.”

LÆS OGSÅ: The Raconteurs offentliggør nyt album

Simpson og Sølvstorms samarbejde må siges at have været særdeles frugtbart. Simpson var således flankeret af bandet på sine turneer med albummene Os 2 + Lidt Ro, De Ti Skud, Stille & Uroligt samt Slaar Skaar, der netop har kunnet fejre ti års jubilæum.

I forbindelse med bandets genforening og forestående albumudgivelse er de ligeledes blevet offentliggjort som det første danske navn på Copenhagen Jazz Festival, der løber af stablen fra den 5.-14. juli. Mikael Simpson og Sølvstorm spiller til Jazz By the Sea ved Kulturhuset Islands Brygge 7. juli. Billetsalget begynder 4. april klokken 10.

LÆS OGSÅ: Hans Philip giver sine første solokoncerter


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA