x

David Gilmour afviser ikke Pink Floyd-reunion

David Gilmour afviser ikke Pink Floyd-reunion

Billede: Fra Live8-koncerten i London i 2005

De fleste har nok betragtet en mere permanent gendannelse af Pink Floyd som temmelig usandsynlig grundet det dårlige forhold mellem især bassist Roger Waters og de øvrige medlemmer, ikke mindst guitarist David Gilmour, men nu er der måske kommet en åbning.

David Gilmour gav nemlig forleden et interview til BBC i forbindelse med uddelingen af sangskriverprisen Ivor Novello Award, og her blev han – som så ofte før – spurgt om en mulig genforening af Pink Floyd. Og Gilmour, som ellers tidligere har været kategorisk afvisende over for sådanne spørgsmål, svarede følgende, ifølge gigwise.ocom:

"Vi har ikke sagt absolut nej til den mulighed. Vi gjorde det dén ene gang (de fire numre ved Live8-koncerten i London i 2005, red.), og det var vist tilstrækkeligt for mig, men lad os se."

Som nævnt blev Pink Floyd genforenet til fire numre ved den store Live8-koncert i London i 2005, men dengang gjorde medlemmerne meget ud af at understrege, at koncerten var en enkeltstående begivenhed.

Rygtemøllen fik dog igen fart på, da gruppens primus motor i de unge år i sluttresserne, Syd Barrett, døde i 2006, og der blev gættet på en mulig mindekoncert, som dog aldrig blev til noget.

Nu arbejder rygtebørsen så igen. Og der er i hvert fald ingen tvivl om, at en turné med Pink Floyd vil være en særdeles lukrativ forretning for band og koncertarrangører.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA