x

Selma Judith giver første koncert som hovednavn

Selma Judith giver første koncert som hovednavn

Sangerinden, sangskriveren og harpenisten kan opleves i Vega til oktober

Den danske r&b-sanger, sangskriver og harpenist Selma Judith kan for tiden opleves som opvarmning på Jadas forårsturné, og 18. oktober giver hun sin første koncert som hovednavn, i Lille Vega. 

Selma Judith udgav sin første single ”Kind of Lonely” på Soundcloud i august 2018, og siden da er det gået stærkt for hende. Hun blev kåret til "Ugens kanon" på P3, er blevet spillet mere end 250 gange på P3, blev som sagt hyret som opvarmning for Jada, og hun kan også opleves på en række af sommerens festivaler. Hun er også blevet spillet på både tyske og britiske radiostationer, blandt andet BBC 1 og BBC 6.

GAFFAs anmelder var ganske positiv, da Selma Judith varmede op for Jada på Radar i Aarhus 29. marts.

LÆS OGSÅ: Danmarks næste verdensstjerne? Jada!

Selma Judith har sunget rytmisk, siden hun var helt ung. Da hun var omkring 15 år, besluttede hun sig for at lære at spille på harpe. Dels med inspiration fra Joanna Newsom, en af de få harpenister inden for den rytmiske musik, og dels grundet sin forelskelse i den særlige lyd fra det store instrument. Hun fik integreret harpen i sine egne r&b-sange, ligesom hun har optrådt med kunstnere som The National, MØ, Vega og Phlake.

Billetsalget til Vega-koncerten begynder 8. april klokken 10 på Ticketmaster.

Selma Judith kan også opleves dette forår og denne sommer på Spot Festival, Alive Festival, Musik i Lejet, Roskilde Festival, Bloom og Heartland Festival. Derudover byder 2019 på en lang række udenlandske optrædener såsom By:Larm, The Great Escape (UK) og Best Kept Secret (Holland). 

Se en intens livevideo til sangen "Inner Thigh":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA