x

KOPS’ nye single er et personligt brev til familiemedlem

KOPS’ nye single er et personligt brev til familiemedlem

21-årige KOPS har i dag smidt et personlig, melankolsk og buldrende popsang til fortolkning.

Om sangen "Loved One" siger KOPS eller Oskar Kronback, som han også hedder:

– Jeg prøver altid at ramme noget i folk og derfor er det vigtigt for mig, at den ikke er fastlåst, som en historiefortælling, men mere en form for inspiration til at se hinandens problemer i øjnene og komme over dem sammen. Den skal gerne føles som en mavepuster til lytteren, som igen er velkommen til at perspektivere budskabet og fortolke det.

For den unge kunstner er sangen dog også en dybt personlig fortælling, der handler om splid i tætte relationer og de følelser og frustrationer, det fører med sig. Ydermere de spørgsmål og tanker man går rundt med, når man føler sig magtesløs i et brud med relationer. Helt konkret er sangen dedikeret og skrevet til en psykisk syg i familien, som har løsrevet sig fra resten af familien. Sangen fungerer i følge KOPS som et personligt brev til vedkommende:

– Sangen har en terapeutisk værdi for mig, fordi det er en måde, hvorpå jeg bearbejdede mine følelser, gennem sangens udvikling – både produktions og sangskrivnings-mæssigt. Da vedkommende er en person, der i mine tidelige år stod mig meget nær, fungerer sangen som en måde, hvorpå jeg kan kommunikere mine følelser til vedkommende, uden at skulle 'overfuse' eller forhaste en unødvendig konfrontation.

LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Følelsen af afmagt og ensomhed

KOPS seneste single "Salvation" blev i efteråret et stort radiohit og kom på adskillige internationale playlister. Sangen var Ugens Uundgåelige på P3 og har indtil videre 4,5 millioner streams. Han har desuden produceret og skrevet for musik for andre som K-Phax og senest ”Siger Ingenting” fra det nye Hans Philip-album Forevigt

Oplev det unge talent på flere af sommerens fetsivaler, blandt andet SPOT Fetsival og Roskilde Festival eller den 13. april, når han giver koncert på Hotel Cecil. 

Hør sangen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA