x

Billetsalg til Slave i Danmark-koncert også på GAFFA Billet

Billetsalg til Slave i Danmark-koncert også på GAFFA Billet

I går fortalte vi om den storstilede støttekoncert, som Rasmus Nøhr sammen med Oliver Bjerrehuus, Robert Hansen og BT har stablet på benene som led i kampagnen "Slave i Danmark", der skal sætte fokus på ofrene for kvindehandel i Danmark.

Nu har du også mulighed for at købe billetter på GAFFA Billet ved at følge linket nedenfor.

Koncerten finder sted i Cirkusbygningen i København på mandag d. 2. juni. Dørene åbner klokken 19, og musikken begynder klokken 20. De optrædende er Rasmus Nøhr, Ida Corr (billedet), Kim Larsen, Peter Belli, Big Fat Snake, Szhirley, Nik & Jay, Clemens og L.O.C.

Om koncerten siger en af de optrædende, Ida Corr:
”Det er grotesk og fuldstændig uacceptabelt, at kvinderne ikke bliver behandlet bedre. Det chokerer mig at et velfærdssamfund, som vi jo faktisk har her i Danmark, ikke kan tilbyde en bedre og mere sikker løsning. Der var ingen tvivl hos mig om, at jeg selvfølgelig gerne vil støtte op om projektet.”

Om kampagnen ”Slave i Danmark” og ”B.T. Støttekoncert”
Kampagnen er startet af B.T. på opfordring af Rasmus Nøhr, Oliver Bjerrehuus og Robert Hansen. Formålet med kampagnen er at få ændret lovgivningen, så ofre for menneskehandel kan få opholdstilladelse i Danmark. Som en del af kampagnen opfordrer B.T. til at støtte foreningen SAFE-AND-ALIVE, der er en nystiftet organisation, som vil etablere og drive safehouses for handlede kvinder i Danmark.


Køb billet på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA