x

The Darkness kommer til Danmark

The Darkness kommer til Danmark

Storslået glam-rock venter i 2020.

Det britiske hardrockband The Darkness melder deres ankomst til Danmark. De giver koncert i Amager Bio den 14. februar 2020 på deres Easter Is Cancelled-Tour. En tour, der følger op deres sjette album, der lander i oktober i år. 

The Darkness tog sin begyndelse i 2000 og brød for alvor igennem med albummet Permission to Land i 2003. Det er det album, der indeholder singler som ”I Belive In a Thing Called Love” og ”Get Your Hands off My Woman”.

Siden har hardrockbandet vundet flere Grammys, spillet for utallige fyldte stations og levet et liv i overhalingsbanen, hvorfor bandets frontmand Justin Hawkins også i 2006 måtte trække stikket for at få styr på et større misbrug.

Hawkins exit blev i første omgang enden på bandet, som dog til stor begejstring for mange blev gendannet i 2011.

The Darkness er kendt for at skrue op for selviscenesættelsen og skabe en fest, hvor både crowd-surfing og god headbanging ikke er et fremmed syn. Mon ikke bandets koncert i Amager Bio næste år bliver et brag af samme kaliber, som dengang de sidst gæstede spillestedet i 2013. Den koncert modtog fem stjerner af vores anmelder. 

LÆS OGSÅ: The Darkness: Amager Bio, København

Varm op med gruppens største hit "I Believe In a Thing Called Love": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA