x

Støtte-cd til brandhærget sangskriver

Støtte-cd til brandhærget sangskriver

Nytårsnat 2008 blev en opgang i Guldsmedgade i Århus raseret af en kraftig brand forårsaget af vildfarent fyrværkeri. Det gik blandt andet ud over den århusianske sangerinde og sangskriver Anni Ringgaard (også kendt som Annione). Hun kom klokken 01 hjem og fandt sin opgang i flammer og fik hurtigt alarmeret myndighederne – der gik i gang med et langvarigt slukningsarbejde.

Branden fik desværre ødelagt det meste af opgangen – og Anni måtte erkende, at stort set alt, hvad hun ejede, inklusive instrumenter, demoer og notater til nye sange, var gået tabt ved ulykken.

For at hjælpe Anni med at komme på fode igen besluttede en lang række af hendes venner og samarbejdspartnere i musikmiljøet sig derfor for at støtte hende ved at tage initiativ til en støttekoncert på Fatter Eskil i Århus, afholdt den 4. februar 2008. En koncert, hvor de optrædende var navne som Tina Dickow, Marie Frank, Poul Krebs, Kristian Svenningsen og Annione selv.

Nu udkommer der en cd med uddrag fra koncerten. Cd'en, med titlen "Annis Aften", udkommer 2. juni og kan kun købes gennem den århusiansk baserede internet-pladebutik IMusic.dk

Annione har udgivet de to soloplader "Annione" og "Little Blue Globe" i henholdsvis 1998 og 2005. Hun har desuden været med til at skrive de to Marie Frank-sange "Seven Days" og "Worth It" fra henholdsvis Marie Franks debutalbum "Ancient Pleasures" (1999) og "Vermilion" (2001). Sidstnævnte blev et stort radiohit.

Indholdet på cd'en er som følger:
1. Poul Krebs - Skyggernes Nat
2. Poul Krebs - This Part Of Town
3. Tina Dickow – He Doesn't Know
4. Tina Dickow - Cruel To The Sensitive Kind
5. Marie Frank - Tell Me That It's Over
6. Marie Frank - Scrabble-Ina
7. Kristian Svenningsen - Tålt Ophold
8. Annione - Sweet Little Secrets
9. Annione - Little Blue Globe
10. Annione - 4000 Miles

IMusics hjemmeside

Anniones hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA