x

Pede B skriver kontrakt med Run For Cover

Pede B skriver kontrakt med Run For Cover

Der har i flere år været megen snak om Pede B i det danske hiphop-miljø. Rapperen vandt blandt andet freestyle-rap-konkurrencen MC's Fight Night i både 2005 og 2007 i KB Hallen og transmitteret direkte på DR2, har modtaget prisen "Årets undergrundsnavn" ved det nu hedengangne prisshow "Dansk Hiphop Pris", og nu har han så skrevet kontrakt med pladeselskabet Run For Cover, kendt for blandt andre Lucie Baines.

Pede B har optrådt på både Roskilde Festival, Langelandsfestival, Grøn Koncert samt en række større danske spillesteder. Alene i 2006 alene spillede han over 80 koncerter og udgav selv sit debutalbum "Et Barn Af Tiderne". Et album, der ifølge Run For Cover uden nogen form for distribution eller promotion solgte 2000 eksemplarer – ganske imponerende for undergrundsudgivelser i Danmark.

Nu er Pede B på vej med sit andet album "Stadig Beskidt", som han har arbejdet på i to år – et album, som Run For Cover selv siger kommer til at sætte nye standarder for dansk rap. Om det passer, eller om de bare har det hele i munden, kan du selv finde ud af 25. august, hvor albummet er på gaden.

Pede B kan sammen med de andre deltagere fra MC's Fight Night opleves på dette års Grøn Koncert.

Pede B er såkaldt special guest på Run For Covers aktuelle turné, som torsdag den 29. maj rammer Gyngen i Århus og lørdag den 31. maj Rust i København.


Pede B på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA