x

GAFFA juni er på gaden

GAFFA juni er på gaden

I dag udkommer GAFFA juni. I alt 80 sider sprængfyldt med interviews, temartikler, nyheder, anmeldelser og en stor koncertkalender.

Forsiden prydes af Alphabeat, som vi har mødt på deres nye hjemmebane i London. Eks-silkeborgenserne fortæller om deres store succes i England og om, at den formodentlig skyldes, at de tør spille pop med stort P – helt uden ironisk distance.

Vi har også talt med den københavnske dub-elektronika-duo Lulu Rouge alias de to dj's Buda og T.O.M. Læs blandt andet om, hvad skak betyder for Trentemøllers to musikalske venner.

Martha Wainwright og Joan As Police Woman har flere ting til fælles: De har følelserne uden på tøjet i deres sangskrivning, og begge er gode venner og kolleger med Rufus Wainwright – ja, Martha er hans bror. Vi har talt med de to stærke kvinder.

Scarlett Johansson er sprunget ud som sangerinde med et album med meget personlige Tom Waits-fortolkninger. Læs et eksklusivt interview med den syngende Hollywood-stjerne.

Larsen And Furious Jane synes, at verden bliver grimmere og grimmere – men deres musik bliver om muligt bedre og bedre. Vi har sat den mellemfornøjede, stormusikalske kvintet stævne.

Branchefestivalerne er over os – og Spot står for døren. Vi sætter fokus på branchefestivalerne og fordelene og ulemperne ved det, som mange betragter som musikkens svar på dyrskuet.

Jamie Lidell er en bleg englænder, der på sit nye album springer ud som fuldblods soulsanger. Læs hans forklaring på, hvordan man kombinerer de to ting.

I serien Den Gale Pen stiller vi René Dif spørgsmål om, hvorfor han er sprunget ud som coach, og hvad han kan bidrage med i sit nye job. Læs blandt andet hans forklaring på, hvorfor tre timer med ham koster 20.000 kroner, når en enkelt kun koster 6000 kroner.

Du kan også læse interviews med pladeaktuelle The Ting Tings, Annika Aakjær, Prins Nitram, Joan As Police Woman, MGMT og mange flere – og Anders W. Berthelsen fortæller om sin yndlingsmusik i GAFFAs serie "finale".

Find GAFFA på en uddannelses- eller kulturinstitution, en café eller et bibliotek nær dig.

Du kan naturligvis også få GAFFA tilsendt med posten, sammen med gratis cd'er og en masse spændende tilbud, hvis du melder dig ind i Klub GAFFA. Læs mere via nedenstående link.

Læs mere på klub.gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA