x

Madonna får lov til at adoptere

Madonna får lov til at adoptere

Madonna og hendes mand, filminstruktøren Guy Ritchie, har nu officielt fået lov af Malawis myndigheder til at adoptere den nu toårige Malawi-dreng David Banda, skriver Times Online.

Det er snart to år siden, at Madonna ytrede ønske om at adoptere spædbarnet David Banda, da hun så ham på et børnehjem i Malawi. Davids mor døde af aids en måned efter fødslen af David, og hans far følte sig ude af stand til at opfostre ham og anbragte ham derfor på et børnehjem.

Madonna fik i første omgang lov til at adoptere David midlertidigt, men i kølvandet på adoptionen opstod der store kontroverser, hvor Madonna blev beskyldt for, via sin status og rigdom, i værste fald at have presset Davids far og børnehjemmet til at afgive barnet til hende – og i bedste fald at have snydt sig foran i køen hos adoptionsmyndighederne.

Om adoptionen udtaler Madonna til Times Online:
"Det var nærmest som at gennemleve mine egne fødselssmerter igen, det at pressen stod på mit dørtrin og beskyldte mig for kidnapning, eller hvad man nu skal kalde det. Men det endte med at gøre mig stærkere, så jeg kan ikke klage."

Hun fortsætter:
"Der er ikke noget kontroversielt ved adoptionen. Der er bare en masse bureaukrati og administration. Denne her adoption er i virkeligheden begyndelsen på skabelsen af adoptionslove i Malawi. Jeg er faktisk lidt en rollemodel for fremtidige adoptioner i Malawi."

Madonna har i forvejen den 11-årige datter Lourdes med sin daværende partner, fitness-træneren Carlos Leon, og den 7-årige søn Rocco med sin nuværende mand Guy Ritchie.

Madonnas hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA