x

Magtens Korridorer giver deres hidtil største indendørskoncert

Magtens Korridorer giver deres hidtil største indendørskoncert

Spiller i KB Hallen til december

Da Magtens Korridorer fik deres første hit i 1997 med "Hestevisen", heftigt promoveret af P3-programmet Tæskeholdet med Casper Christensen i spidsen, var der nok ikke så mange, der havde forudset, at gruppen mere end 20 år senere ville være en af de største danske rockgrupper. Og det var der nok heller ikke mange, der spåede, da de året efter udgav debutalbummet Bagsiden af medaljen, som bare fik 1 stjerne i GAFFA og ellers ikke fik den store opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: "En hjælpeløs affære" – GAFFAs anmeldelse af Magtens Korridorers debutalbum Bagsiden af medaljen

Imidlertid fik Magtens Korridorer noget af et comeback i 2005 med en ændret besætning og en lidt mere seriøs tilgang til musikken. De fik først et hit med "Lorteparforhold" og dernæst med deres andet album Friværdi, og siden da har de været et stort dansk navn, der har spillet talrige velbesøgte koncerter og til dato udgivet syv album, senest Halvt til helt fra 2018.

Nu annoncerer de deres hidtil største danske indendørskoncert, i den genopbyggede KB Hallen 28. december, hvor de lover at spille alle deres største hits. Forsanger Johan Olsen udtaler: "At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man kan hverken slå græs eller gøre andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen, tage det som det kommer og få en fest. Det gør vi så."

Forsalget til koncerten er i gang via dette link.

LÆS OGSÅ: Alkoholpåvirket reportage: Hjemme hos Magtens Korridorer

Varm op med en af Magtens Korridorers livefavoritter, "Milan Allé:"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA