x

Lava-sanger i flammer

Lava-sanger i flammer

Det går som bekendt nogle gange vildt til, når rockmusikere fester, og lørdag aften var det ved at gå alvorligt galt for The Floor Is Made Of Lavas forsanger Tobias Kippenberger, oplyser gruppens pladeselskab Playground i en pressemeddelelse.

En festlig lørdag aften endte nemlig fatalt for den 23-årige The Floor is Made of Lava-forsanger da en drikkeleg resulterede i indlæggelse på Rigshospitalets Traumeafdeling med omfattende brandsår i ansigtet, på halsen og på brystet.

Tobias og guitarist Lars Rock havde indtaget flere antændte sambucashots, da en bartender på restaurationen Isola i København valgte at udskifte sambucaen med absinth, hvilket resulterede i, at der bogstavelig talt gik ild i Tobias’ hoved, hals og bryst.

Tobias ligger fortsat indlagt på Rigshospitalets Brandsårsafdeling, men forventes udskrevet en af de nærmeste par dage.

Ulykken betyder at The Floor is Made of Lava må aflyse deres koncerter på Jelling Festival og Thorstedlund Højskole i denne weekend. Bandet satser dog på at kunne gennemføre deres koncert på Spot Festival i starten af juni.

Alt dette er jo dybt alvorligt, men pressemeddelelsen er trods alt præget af en lille smule galgenhumor, da gruppens pladeselskab påpeger, at Tobias nu kommer i selskab med rockstjerner som Metallica-sanger James Hetfield og Michael Jackson, der begge har prøvet, at der gik ild i deres hår – henholdsvis under en koncert grundet vildfarent fyrværkeri og under indspilning af en musikvideo.

Og det kan GAFFA jo ikke sidde overhørig, så vi kan ikke lade være med at more os lidt over, at gruppen jo netop hedder The Floor Is Made Of Lava, og deres management Volcano Management. Så de burde være vant til høje temperaturer.

Om gruppen fremover vil spille coverversioner af Bloodhound Gangs "Fire Water Burn", Kasper Winding og Lars Muhls "Sjæl I Flammer" eller sange fra canadiske Stars' album "Set Yourself On Fire", melder historien dog ikke noget om.

Om bandet har planer om at skifte navn til The Head Is Made Of Fire, melder historien heller ikke noget om.

TFIMOL på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA