x

Colbie Caillat til Vega

Colbie Caillat til Vega

For tiden hitter den californiske singer-songwriter Colbie Caillat voldsomt i store dele af verden med sit debutalbum "Coco" og ikke mindst singlen "Bubbly". Og nu kommer hun til Danmark for at give koncert for første gang. Nærmere betegnet i Vega i København fredag den 5. september klokken 20.

22-årige Colbie Caillat har det ikke fra fremmede. Hendes far Ken Caillat var med-producer på blandt andet Fleetwood Macs multi-millonsælgende ”Rumours”-plade fra 1977 – den med hits som "Dreams" og "Go Your Own Way".

Colbie brugte dog ikke sin fars forbindelser for at få gang i sin egen karriere. Hun lagde blot, så mange andre, nogle sange ud på MySpace, blandt andet ”Bubbly”, og dén sang blev straks et hit: Tusinder lyttede til nummeret dagligt, og Colbie blev hurtigt den mest populære kunstner uden pladekontrakt på sitet. Efterfølgende kunne hun vælge og vrage mellem tilbuddene fra stribevis af pladeselskaber, og hun endte med at skrive kontrakt med et af verdens absolut største, multinationale Universal Music.

Billetsalget til koncerten starter mandag 2. juni kl. 10 gennem Billetlugen samt i landets Fona-butikker.

For et par måneder siden interviewede GAFFAs Simon Christensen Colbie Caillat, og det blev blandt andet til følgende ordveksling:

Hvordan har du med, at du fik en pladekontrakt på den måde (MySpace-måden, red.) frem for de mere traditionelle måder som at spille en masse shows og sende albums til pladeselskaberne?

- Jeg foretrækker MySpace, fordi jeg startede med en fanbase, så jeg kunne gå direkte til kernen, nemlig at sende musik ud til fans, eller hvem man ellers forsøger at nå i det lange løb.

Har du fået meget feedback på din musik på MySpace på den måde?

"Yeah… Og det var det bedste ved det hele, for jeg lagde mine sange op, og folk skrev: - Dine sange betyder så meget for mig” eller ”Jeg elsker den her del af sangen”. Det motiverede mig til at skrive endnu flere sange.

Læs hele interviewet ved at følge linket ude til højre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA