Júníus Meyvant annoncerer dansk turné

Júníus Meyvant annoncerer dansk turné

Den islandske musiker besøger henholdsvis København, Odense og Aalborg, når han med sin unikke vokal og sit stærke sangskrivnings-flair gæster Danmark til efteråret.

Júníus Meyvant er kendt for sin blanding af freak-folk, r&b og soul og udgav i januar sit andet album Across the Borders, som GAFFAs anmelder kaldte en: ”Storladen og til tider berusende størrelse”.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Flere sjælefulde melodier

I dag annoncerer den islandske musiker tre danske efterårskoncerter, som kan opleves i henholdsvis København, Odense og Aalborg til september.

Júníus Meyvant besøgte så sent som i februar Danmark, da han spillede koncert for et udsolgt Pumpehuset i København samt Train i Aarhus med et fem mand stort band bestående af trompetist, saxofonist, bassist, trommelager og keyboardspiller. Om koncerten i Pumpehuset skrev GAFFAs anmelder følgende:

”Den var vellykket uden at blæse bagover og underspillet uden de store overraskelser. Det kunne være spændende at høre bandet om et lille års tid, når numrene fra Across the Borders har fået et mere selvstændigt liveudtryk.”.  

LÆS OGSÅ: Underspillet viking fornøjede

Til september er der gået omtrent et halvt år, og mon ikke Júníus Meyvant med band har fået endnu bedre tag om deres liveoptræden.

Júníus Meyvants efterårsturné kan opleves på nedenstående datoer:

11/9: DR Koncerthuset, København

12/9: Musikhuset Posten, Odense

13/9: Musikkens Hus, Aalborg

Billetter kan købes via spillestedernes hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA