x

Rick Ross til København

Rick Ross til København

Miami, Florida-rapperen Rick Ross, der i 2006 hittede med "Hustlin'", giver koncert i Lille Vega i København torsdag den 12. juni. Det er down south-rapperens første Danmarksbesøg nogensinde.

Rick Ross er kendt for at vise Miamis skyggeside frem. På debutalbummet ”Port of Miami” beskrev han narkohandel og bandeopgør, så man kunne få associationer til Brian DePalmas legendariske film ”Scarface”, der også foregik i netop Miami.

Rick Ross har markeret sig med en dyb stemme og tør levering af sine tekster. Tidligere på året udgav han debutopfølgeren "Trilla" med hits som ”Speedin” og ”The Boss”, samt gæster som R. Kelly og landsmanden Flo-Rida. Og Rick Ross skulle allerede være i gang med sit tredje album, ”Deeper Than Rap”, der skulle blive en endnu mere ærlig affære.

GAFFAs hiphop-anmelder Christian Grubert var dog kun mellemfornøjet, da han anmeldte Rick Ross' debut "Port Of Miami". Han uddelte tre ud af seks stjerner og skrev blandt andet følgende: "På rapkortet prøver han at lægge sig tæt op ad T.I. og Young Jeezy. Selvom han, som sidstnævnte, ikke er verdens største raptalent, så ejer han hverken Jeezys karisma eller T.I.’s swagger."

Til gengæld skriver Grubert videre:

"Det er produktionerne, der gør, at The Boss ikke drukner som en cubaner på vej mod Miami. "Pots And Pans", "Push It" og den garanterede single "For Da Low" er alle tracks, der lader Ross skinne, så meget som han nu magter.“

Rick Ross på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA