x

Hør ny single fra den danske urban-kunstner Sandra Hussein

Hør ny single fra den danske urban-kunstner Sandra Hussein

Sandra Hussein står blandt kunstnere som Gilli, Kesi og Sivas som en af de få kvindelige artister, der lige nu også repræsenterer dansk urban.

26-årige Sandra Hussein udgav sidste år singlen ”DonDon”, der på nuværende tidspunkt har opnået over en million streams på Spotify. I den forbindelse begyndte Sandra Hussein at modtage beskeder fra flere, som skrev, at de havde savnet en kvinde med arabiske rødder på den danske urban-scene.

Sandra Hussein fortsætter således sin musikalske solokarriere og er nu klar med sin tredje udgivelse ”For mig selv”.

Hør singlen her

”For mig selv” handler om processen i at komme videre efter et break-up, og om et større ønske om at være alene. Singlen flyder på en bund af et hurtigt og energisk beat og rummer et melodisk udtryk, som har rødder i Husseins palæstinensiske og polske baggrund.  

Sandra Hussein har foruden sit solovirke på den danske musikscene skrevet musik med Basim og Blak og tidligere sunget med kunstnere som Danni og RH. Derudover har Hussein medvirket i filmen Nordvest fra 2013 og er i øjeblikket aktuel med en rolle i den danske dramaserie Gidseltagningen, der i sendes på Kanal 5.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA