Nyhed

Se ny video med rockbandet Fjelding – i selskab med Johan Olsen

GAFFA – alt om musik

En moderne protestsang

”Fjelding laver fed rock, der formår at være genkendeligt og nyt på samme tid.” Sådan lyder beskrivelsen af Fjeldings lyd, hvis man spørger Mikkel Fjelding og Christian Panum fra bandet. Nu er de klar med singlen og videoen "Take a Stand" med gæstevokal fra Johan Olsen fra Magtens Korridorer – og i sidste omkvæd også Niklas Schneidermann fra samme band samt Nicklas Sonne fra Defecto. Se videoen nedenfor.

”Take a Stand” er Fjeldings bud på en moderne protestsang med en tekst, der forholder sig til samtidens politiske dystopi.


– Ondskab og grådighed er ved at overtage alt. Vores muligheder bliver begrænsede, og hvis vi ikke får vendt skuden nu, er det for sent. Vi bliver nødt til at stå sammen. Og du bliver nødt til at vælge side, lyder det fra gruppens sanger og tekstforfatter Mikkel Fjelding.

Deres kommende album Into the Light består af 11 melodiøse rocksange, der til tider tenderer mod både grunge og hard rock.

Albummet er dog mere end tråd. Drengene i bandet kaster sig således over flere eksistentielle spørgsmål såsom livet, politik, menneskets råddenskab samt vores afhængighed af hinanden.


”Selvom det kan lyde banalt, så er vi mennesker jo først og fremmest noget igennem de relationer vi har”, udtaler guitarist Christian Panum og fortsætter: ”Vi kan alle sammen komme meget længere, hvis vi hjælper hinanden. Vores liv er viklet ind i hinandens, om vi vil det eller ej.”

Bandet afholder releasekoncert på albummets udgivelsesdag den 26. april på Fingerbøllet i København. Der er gratis entré.

Se videoen til "Take a Stand":

ANNONCE