x

VIDEO: Det danske teenage-rockband Pre Stasis imponerer


De musikere mødte hinanden gennem Musikstarter

Af og til hører man historier om, at rocken er død, men ifølge det unge nordjyske rockband Pre Stasis er det bestemt ikke tilfældet. Det viser de blandt andet i sangen "A Place in Heaven" og den tilhørende video, som du kan se ovenfor. En imponerende bedrift, ikke mindst taget i betragtning af, at bandmedlemmerne kun er mellem 13 og 15 år.

De fire musikere er fra Nibe og Nørresundby, mødte hinanden på musiklejren Musikstarter, og efterfølgende skrev de sammen på de sociale medier og besluttede sig for at fortsætte sammen. Efter kun fire uger havde de lavet syv sange, som de indspillede i PlusStudio i Havndal med producer Martin von Seelen, og en af disse sange er "A Place in Heaven".

Medlemmerne i Pre Stasis er:
Liam Holm Witt på 13 år som synger og spiller guitar.
Leadguitar Kristian Dahl Johansen på 15 år.
Trommerne styres af Jonas Hasager Larsen på 14 år.
Basgangene leveres af William Sandholdt Hindsdal på 15 år.

Musikstarter er et samarbejdsprojekt mellem det organiserede ungdoms- og fritidsliv repræsenteret ved Ungdomsringen og den etablerede danske musikbranche repræsenteret ved bandet Nephew.

Formålet med Musikstarter er at få flere større børn og unge i Danmark til at opleve glæden i at være sammen omkring musik. Projektet er støttet af Bikubenfonden og Roskilde Festival.

LÆS OGSÅ: Musikstarter-holdet: Det er musikkens svar på fodboldskoler


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA