x

Kashmir hovednavn på Odense-upcoming-festival

Kashmir hovednavn på Odense-upcoming-festival

Spille- og øve-stedet Kansas City i Odense lægger igen i år rammer til en udendørs musikfestival for talentfulde Odense-bands fra vækstlaget. Nærmere betegnet finder festivalen sted 1. og 2. august i, ja, Kansas City.

For at have et par trækplastre har Kansas City dog hyret et par lidt mere kendte navne til at sælge billetter. Hovednavnet må absolut siges at være Kashmir, der giver enkelte koncerter denne sommer, men ellers er i fuld gang med at arbejde på deres sjette album, opfølgeren til 2005's succesfulde "No Balance Palace". Et album, hvor både David Bowie og Lou Reed medvirkede som gæstesolister, så der skal noget til at overgå dét.

Også de århusianske elektrorockere Marvel Hill og de Berlin-bosatte danskere Lily Electric må siges at høre til de mere kendte navne på Kansas City-plakaten.

Kansas City Live er en udendørs festival, som tidligere har eksisteret under navnet Kongens Have Live, men sidste år rykkede den ud til selve Kansas City, deraf navnet. Kansas City præsenterer primært lokale bands, men der er også blevet plads til et par udenbys kunstnere. I alt præsenterer Kansas City cirka 20 bands over to dage.

Om festivalen siger Kansas City selv:
"Formålet med Kansas City Live er netop at styrke musikernes fællesskab og drive dem frem; og ikke mindst at give så mange som muligt mulighed for at opleve den store talentmasse, der gemmer sig i øvelokalerne i Odense og rundt omkring i landet."

"Kansas City Live er en showcase-festival for Kansas City; for de bands, der øver herude, og som er ambitiøse og på vej; for nye bands udefra, blandt andet igennem tværregionalt samarbejde."

Kansas City er i fuld gang med at sætte programmet sammen, og navnene til fredagens program er nu bekræftet. Det er som følger:
Kashmir
Marvel Hill
Lily Electric
og tre lokale bands, nemlig:
Minor Flaw
Plök
Ström (umlaut er åbenbart populært i Odense)

Lørdagens program, som kommer til at fokusere på vækstlaget, er endnu ikke helt færdigt, men indtil videre kan festivalen bekræfte følgende kunstnere:
Wrong Side Of Vegas
Dinojax

Fredag vil der være en mindre entré, hvor man får et armbånd, og lørdag er det gratis. De, der har armbånd fra fredag, kan lørdag få dette ombyttet til enten en øl eller sodavand.

Kansas Citys hjemmeside

Køb billet på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA