x

Madonna topper stadig hitlisten

Madonna topper stadig hitlisten

Ugens officielle danske top 40-hitliste er netop blevet offentliggjort, og der er ikke meget nyt i toppen. Madonna ligger – trods forbeholdne anmeldelser – nummer et for fjerde uge i træk med albummet "Hard Candy", der endnu ikke har prøvet andet end at ligge i toppen af hitlisten – såvel i Danmark som over store dele af verden.

Nummer to er den heftige tv-annoncerede 20-årige skotske singer-songwriter Amy MacDonald og hendes debutalbum "This Is The Life". På tredjepladsen finder vi hendes navnesøster med efternavnet Winehouse, hvis andet og ligeledes hårdt markedsførte – men også fremragende anmeldte – andet album "Back To Black" nu har ligget i top 40 i 64 uger, altså over et år.

Ellers er top 10 præget af velkendte navne som Runrig, Duffy, L.O.C., Natasja, Veto, Gavin DeGraw og John Mogensen, og der er i det hele taget ikke de store bevægelser på hitlisten – hverken op eller ned eller ud eller ind. En enkelt undtagelse er dog Martha Wainwright, der spurter op ad hitlisten. Hun gik ind som nummer 39 i sidste uge med "I Know You're Married But I've Got Feelings Too" (vi forstår dig, Martha!) og er nu oppe på en 19.-plads – måske grundet hendes meget roste koncert i København i forrige uge.

Nyhederne finder vi langt nede på listen. Eurovision Song Contest-albummet debuterer på en 20. plads, 3 Doors Down med deres fjerde, selvbetitlede album er nye som nummer 28, Toto-opsamlingen "The Collection" går ind som nummer 37, mens den danske dub-duo Lulu Rouge er nye på en 39. plads med deres debutalbum "Bless You".

Et par gamle kendinge har også meldt sig på banen: Paul Potts' "One Chance" har fået en re-entry på 15. pladsen, Bruce Springsteens "Magic" vender tilbage som nummer 30 – nu kommer han jo også snart til landet igen – og Lizzie er atter "Ramt I Natten", nu på plads nummer 31. Og endelig er Andreas Bocelli tilbage som nummer 38 med "Vivere – Greatest Hits".

Ud af top 40 falder følgende albums: The Lofts "Little Paul's Blvd.", Annika Aakjærs "Lille Filantrop", Privates "My Secret Lover", Anne Linnets opsamling "Nattog Til Venus", Michael Jacksons "Thriller – 25th Anniversary", Volbeats "Rock The Rebel / Metal The Devil", Auras "Columbine" og Nephews livealbum "Roskilde 07.07.07".

GAFFA vil i øvrigt godt vædde en bajer på, at Madonna ikke kan holde sin førsteplads i næste uge, idet X Factor-Martin, som det nok er en del bekendt, udgiver sit debutalbum "Show The World" i dag, og mon ikke det går med guldet?

Læs mere på Hitlisten.nu


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA