x

Rival Sons tilbage til Danmark

Rival Sons tilbage til Danmark

Klassisk blues- og hardrock

Det californiske rockband Rival Sons er hyppige gæster i Danmark, og de spiller fortsat for fulde huse og får fremragende anmeldelser. Efter en udsolgt koncert i Store Vega i marts melder de nu deres ankomst til Kulturværftet i Helsingør 31. juli.

Rival Sons spiller klassisk blues- og hardrock med inspiration fra nogle af 60’erne og 70’ernes største bands som Led Zeppelin, The Doors og Rolling Stones, og de har også varmet op for navne som Black Sabbath, AC/DC, Kiss, Aerosmith og netop Rolling Stones. Bandet er blandt andet kendetegnet af den karismatiske forsanger Jay Buchanan og den virtuose guitarist Scott Holiday.

Retrorockerne albumdebuterede i 2009 og har udgivet seks album, senest Feral Roots fra januar i år. Et udspil, som fik en meget positiv anmeldelse i GAFFA.

LÆS OGSÅ: Retrorockerne vokser fortsat

Da gruppen gav koncert i Store Vega i marts, var GAFFAs anmelder Rasmus Heide også begejstret og skrev blandt andet: "Forsanger Jay Buchanan er fikspunktet af dyrisk vildskab, der betvinger publikum og nonchalant fastholder opmærksomheden." 

LÆS OGSÅ: Formidabel triumf sprænger de komfortable rammer

Koncerten arrangeres i samarbejde med The Tivoli, Helsingborg. 

Billetsalget starter fredag den 26. april klokken 10.00 på kuto.dk. 

Varm op med videoen til "Too Bad":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA