x

Bruce Springsteen annoncerer nyt album

Bruce Springsteen annoncerer nyt album

Med karakter-drevne sange og fejende, cinematiske orkesterarrangementer

Bruce Springsteen har netop annonceret, at han 14. juni udgiver et nyt soloalbum, Western Stars. Et album uden The E Street Band, om end visse af musikerne herfra vil medvirke på udgivelsen.

"Denne plade er en tilbagevenden til mine soloudgivelser med karakter-drevne sange og fejende, cinematiske orkesterarrangementer," udtaler Springsteen på sin hjemmeside. "Det er et smykkeskrin af en plade."

Ifølge Springsteens hjemmeside er albummet inspireret af de sydcaliforniske popplader fra slut-60'erne og start-70'erne, ifølge et interview i Variety plader med kunstnere som Glen Campbell, Jimmy Webb og Burt Bacharach. Blandt de medvirkende er E Street-Band-medlemmerne Charles Giordano på orgel og Soozie Tyrell på violin, ligesom keyboardspilleren David Sancious fra den allerførste udgave af gruppen også spiller med, og Springsteens hustru, det lejlighedsvise E Street Band-medlem Patti Scialfa synger kor. Albummet er produceret af Ron Aniello, der også producerede Springsteens to forrige studiealbum, og han spiller ligeledes bas og keyboard med mere.

Udgivelsen bliver Springsteens første studiealbum siden High Hopes fra 2014, hans første med nyskrevne sange siden Wrecking Ball fra 2012 og hans i alt 19. studiealbum. Første single og video, "Hello Sunshine", offentliggøres midnat natten til 26. april amerikansk tid.

LÆS OGSÅ: Springsteen-film: Et overbevisende one man show

Albummet indeholder følgende sange:

1. Hitch Hikin’
2. The Wayfarer
3. Tucson Train
4. Western Stars
5. Sleepy Joe’s Café
6. Drive Fast (The Stuntman)
7. Chasin’ Wild Horses
8. Sundown
9. Somewhere North of Nashville
10. Stones
11. There Goes My Miracle
12. Hello Sunshine
13. Moonlight Motel

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA