x

VIDEO: Taylor Swift er tilbage – duet med Panic! at the Discos Brendon Urie


"En sang om at omfavne din egen individualitet"

Taylor Swift er tilbage med en ny single og video, "Me!", og denne gang synger hun duet med Brendon Urie fra Panic! at the Disco. Hør den opløftende og iørefaldende sang og se den farve- og effektrige video ovenfor.

"'Me!' er en sang om at omfavne din egen individualitet og virkelig fejre den og eje den," har Swift udtalt til ABC, her citeret af Entertainment Weekly, og hun fortsætter: "Med en popsang har vi muligheden for få en melodi til at hænge fast i folks hoveder, og jeg vil bare gerne have, at det skal være én, der får folk til at føle sig bedre med sig selv."

Swift havde talt ned til en overraskelse på sin Instagram-side, og dagen før udgivelsen kom der endnu et hint, da der pludselig blev afsløret et vægmaleri af en sommerfugl med påskriften "Me!" i Swifts hjemby Nashville, og kort efter dukkede hun selv op ved vægmaleriet.

"Me!" er første nye sang fra Swift siden hendes storhittende album Reputation fra 2017, om end hun sidste år medvirkede på countryduoen Sugarlands single "Babe".

LÆS OGSÅ: Swift er ved at blive voksen

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA