Arcade Fire-musikere giver dansk koncert

Arcade Fire-musikere giver dansk koncert

Der er lagt op til en klassisk musikoplevelse af den helt store slags.

Richard Reed Parry og Sarah Neufeld fra det canadiske indierockband Arcade Fire vil den 31. august være til at opleve under Aarhus Festuge, når de sammen med Bell Orchestre og Aarhus Symfoniorkester giver koncert i Musikhuset Aarhus’ Symfoniske Sal.

Parry og Neufeld er foruden at være medlemmer af Arcade Fire også en del af det seks mand store ensemle Bell Orchestre, som er eksperimenterende og legende i deres udtryk, og som spiller drømmende klassiske rytmer tilføjet en særlig musikalsk storslåenhed.

Koncerten i Symfonisk Sal vil blive indledt af Aarhus Symfoniorkester, der spiller Stravinskijs gennembrudsværk Ildfuglen, hvorefter Bell Orchestre vil indtage scenen og spille musik fra deres kommende album House Music. Hertil vil helt nye numre arrangeret af den anerkendte komponist Owen Pallett yderligere blive spillet.  

Der er således lagt op til en klassiske musikoplevelse af den helt store slags til Aarhus Festuge, som Aarhus Festuges direktør Rikke Øxner kommenterer med følgende:

”Sidste år oplevede vi to helt igennem fantastiske koncerter med Shara Nova og byens symfoniorkester, som viste, hvad der sker, når man forener det bedste fra to forskellige musikalske verdener og iklæder moderne musik de smukke toner og fyldigheden fra det klassiske orkester. I år bliver uden tvivl lige så stor en oplevelse, og jeg glæder mig.”.

LÆS OGSÅ: Anmelderrost David Bowie-musical kommer til Danmark 

Billetsalget til koncerten starter den 9. maj. Billetter kan købes på www.aarhusfestuge.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA