x

Det sagde Boom Boom i Stenløse

Det sagde Boom Boom i Stenløse

Samtidig med at tidens store teenageidol Martin gav koncert i Tivoli foran tusindvis af skrigende piger, spillede nogle af Danmarks første teen-idoler i Stenløse Bio til en genforeningskoncert til støtte for den lokale musikskole – stedet, hvor det hele startede for 40 år siden.

Det drejede sig om Mabel, som havde ladet sig gendanne i den oprindelige besætning – forsanger Michael Trempenau alias Mike Tramp, guitarist Peter Nielsen, bassist Otto Kulmbak og trommeslager Chris(tian) Have – for at give tre koncerter, om end det kun var sidstnævnte optræden, der var åben for offentligheden. Gruppen har ikke spillet sammen i 25 år, men var altså samlet igen for en enkelt gang, selvom Mike Tramp ikke ville afvise, at gruppen kan finde på at spille sammen igen.

GAFFA havde en journalist og en fotograf på stedet, og de har lavet en meget personlig reportage, som du kan læse ved at følge nedenstående link. Men vi kan godt afsløre, at der var masser af begejstring i Stenløse, hvor de gamle fans var mødt talstærkt op – og gruppen spillede ifølge vor skribent overraskende godt.

Læs reportagen fra Stenløse


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA