x

Fotoserie: GAFFA holdt smuglæsning med Claus Hempler live

Fotoserie: GAFFA holdt smuglæsning med Claus Hempler live

Heldige konkurrencevindere og pladekøbere fik intimt akustisk sæt

I går udkom GAFFAs majnummer med blandt andet et stort interview med Claus Hempler, og samtidig udgav Hempler sit første dansksprogede album, Kuffert fuld af mursten – et udspil, der har fået fremragende anmeldelser, både i GAFFA og en række andre medier.

LÆS OGSÅ: Bittersøde refleksioner fra crooneren. Nu på dansk.

GAFFA slog de to begivenheder sammen og holdt derfor reception for både det nye blad og Hemplers nye album på baren Spaces i den gamle Carlsberg-by i Valby. Publikum var en række heldige konkurrencevindere samt købere af Hemplers nye album, og de blev forkælet med en håndfuld af de nye sange med Hempler live på akustisk guitar samt gratis drinks fra Jack Daniel's – samt muligheden for at læse det nye GAFFA som nogle af de allerførste. Et blad, som også byder på interviews med blandt andre Anya, Oh Land, Hugo Helmig, Jay Rock, Georgia, Irah, Mark Le Fevre og mange, mange flere. Find GAFFA på en café, et bibliotek eller en pladebutik nær dig – eller tegn abonnement med masser af medlemsfordele lige her.

Cluas Hempler indleder sin turné på Tobaksgaarden i Assens 27. april og besøger de følgende uger blandt andet Aarhus, Aalborg, København, Kolding og Odense. Læs mere på Facebook.

LÆS OGSÅ: Interview: Navnet er Hempler

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA