x

Shirley Manson som skuespiller

Shirley Manson som skuespiller

I januar måned var der på amerikansk tv premiere på tv-serien "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", der følger Sarah og John Connor i tiden efter afslutningen på filmen "Terminator 2".

Serien holder sommerpause nu, men vender tilbage til efteråret, og det viser sig nu, at når den vender tilbage vil Shirley Manson figurere på rollelisten.

Manson har ikke udsendt ny musik siden Garbage-albummet "Bleed Like Me" fra 2005, men siden da har hun arbejdet på et soloalbum, der formodentlig ser dagens lys senere på året.

I den periode har hun blandt andet arbejdet sammen med Jack White, Billy Corgan og Beck, men i følge Billboard præsenterede hun for nylig sin musik for sit pladeselskab, der ikke var for begejstrede.

Derfor er udgivelsen sat lidt i bero, og måske derfor prøver hun nu nye udfordringer som skuespiller.

Manson har ingen regulær skuespilserfaring bortset fra Garbage-musikvideoer og en optræden som dominatrix i She Wants Revenge-videoen til "These Things".

Men nu har hun altså fået rollen som Catherine Weaver, der er direktør for et stort it-firma i Terminator-serien, der var den mest sete nye tv-serie på amerikansk tv i denne sæson.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA