Benal annoncerer turné

Benal annoncerer turné

Den dynamiske duo drager på Danmarksturné i det fantastiskes navn

Der lader ikke til at være nogen stopklodser foran hiphop-gruppen Benal. Sidste går gav de to udsolgte koncerter i Store Vega, en seksstjernet optræden ved årets Roskilde Festival og udsendte det roste overraskelsesalbum Benjamin og Albert. Nu bekendtgør de to herrer, at de endnu engang rejser ud i det danske land på Benal Amazing Tour 2019.

LÆS OGSÅ: Der er ikke plads til så mange følelser under trøjen

- Vi skal rundt i landet og fejre livet med the great Danes because we love the great danes, vi elsker dem virkelig, we do, men spørgsmålet er, om det er nok længere at være great? Svaret er nej. Det er ikke nok. Det skal være amazing, udtaler forsanger og rapper Benjamin Hav. Producer Albert følger op:

- På mine travels around the globe mødte jeg disse små følelser hos disse små mennesker, ganske små følelser faktisk, men det blev til store oplevelser for mig, netop fordi mit hjerte står på 'Amazing', og jeg vil gerne vise den lille dansker, at selvom du er lille og på så ufatteligt mange måder ligegyldig, og du har disse små bitte følelser, som du har svært ved at forstå med din lillebitte forstand, kan du stadig godt have store oplevelser, hvis du vælger at købe billetter til vores koncert.

LÆS OGSÅ: Nemoland klar med programmet for sommerens gratiskoncerter

Benal debuterede som trio i 2013, og siden har de begået flere anmelderroste udgivelser og koncerter. Benal Amazing Tour 2019 bringer Benal forbi Train, Aarhus den 30. november og Vega, København den 28. december. Billetsalget er i gang på ticketmaster.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA