x

Dobbelt Depeche Mode-dvd

Dobbelt Depeche Mode-dvd

Den 27. maj bliver dagen, hvor Depeche Mode-fans må gribe til tegnedrengen, for den dag udkommer dobbelt-dvd’en "One Night In Paris, The Exciter Tour 2001". Koncerten er filmet og instrueret af bandets faste fotograf og grafiker Anton Corbijn, der udstiller sine fotografier fra den 14. juni til den 28. juli i år i Øksnehallen i København.

Disc 1 af de to discs indeholder hele den to timer lange koncert fra Paris, hvor tracklisten ser således ud:

"Dream On" (Guitar Intro)

"The Dead of Night"

"The Sweetest Condition"

"Halo"

"Walking In My Shoes"

"Dream On"

"When The Body Speaks"

"Waiting For The Night"

"It Doesn't Matter Two"

"Breathe"

"Freelove"

"Enjoy The Silence"

"I Feel You"

"In Your Room"

"It's No Good"

"Personal Jesus"

"Home"

"Condemnation"

"Black Celebration"

"Never Let Me Down Again"

Disc 2 kommer til at indeholde ekstra materiale såsom en 10 minutters dokumentarfilm om showet, billedgalleri med Anton Corbijn billeder, dokumentarfilm, hvor de parisiske fans snakker om bandet, interview med bandet før koncerten, et ekstra nummer i form af "Sister Of Night", som ikke er inkluderet på disc 1, "Never Let Me Down" med valgfri kameravinkel, Martin Gore, der synger en sang i omklædningsrummet, og så videre.

Depeche Mode-koncerten blev første gang vist i Amerika som en pay-per-view-koncert, men nu udkommer dvd’en "One Night In Paris, The Exciter Tour 2001" altså. Sidste års "Exciter"-tour blev set af over 1,5 millioner mennesker i 24 lande, hvor Depeche Mode blandt andet spillede den 23. september i Parken foran 32.000 mennesker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA