x

Blev du Bon Jovi-fotograf?

Blev du Bon Jovi-fotograf?

Bon Jovi giver 19. juni koncert på Messepladsen ved Gammel Estrup, hvilket nok skal blive en stor oplevelse for de omkring 25.000, der har sikret sig billet til koncerten.

Men for en særlig GAFFA-læser bliver der mulighed for lige at komme lidt tættere på begivenhederne, når vi udstyrer ham eller hende med et fotopas.

Vi har nemlig helt eksklusivt fået mulighed for at udlodde to koncertbilletter samt et fotopas, hvilket betyder, at to heldige læsere kan komme med til koncerten, og at den ene får mulighed for at komme med de professionelle fotografer ned i graven mellem scenen og publikum.

Her vil der være mulighed for at skyde løs under de to første numre, og derefter kan man deltage i koncerten sammen med en kæreste eller kammerat, der er klar på at rocke ud til "Bad Medicine" og "Wanted Dead or Alive".

Efterfølgende kan vinderen få lagt sine billeder op i et galleri på GAFFA.dk ved siden af vores anmeldelse af koncerten, og billederne taget af GAFFAs egen fotograf.

Men inden man kan få lov til at pege linsen mod Jon Bon Jovi og resten af bandet, skal man dog lige svare rigtigt på følgende spørgsmål.

Svaret var Talk Box, og den heldige vinder blev:

Flemming Larsen
2650 Hvidovre


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA