x

Magtens Korridorer drager på efterårsturné

Magtens Korridorer drager på efterårsturné

Det er ikke mere end et par uger siden, at Magtens Korridorer annoncerede deres største koncert til dato i K.B. Hallen. Nu udvider det flittigt turnerende band med en landsdækkende tour i efteråret 2019.

Da Magtens Korridorer fik deres første hit i 1997 med "Hestevisen", heftigt promoveret af P3-programmet Tæskeholdet med Casper Christensen i spidsen, var der nok ikke så mange, der havde forudset, at gruppen mere end 20 år senere ville være en af de største danske rockgrupper. Og det var der nok heller ikke mange, der spåede, da de året efter udgav debutalbummet Bagsiden af medaljen, som bare fik 1 stjerne i GAFFA og ellers ikke fik den store opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: "En hjælpeløs affære" – GAFFAs anmeldelse af Magtens Korridorers debutalbum Bagsiden af medaljen

Imidlertid fik Magtens Korridorer noget af et comeback i 2005 med en ændret besætning og en lidt mere seriøs tilgang til musikken. De fik først et hit med "Lorteparforhold" og dernæst med deres andet album Friværdi, og siden da har de været et stort dansk navn, der har spillet talrige velbesøgte og velanmeldte koncerter og til dato udgivet syv album, senest Halvt til helt fra 2018.

Forsanger Johan Olsen udtaler: "At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man kan hverken slå græs eller gøre andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen, tage det som det kommer og få en fest. Det gør vi så."

LÆS OGSÅ: Rutinerede rockere spillede ikke kun noget, alle kendte

Magtens Korridorers efterårsturné bringer dem til følgende byer:

12.12: Kolding, Godset 

13.12: Aalborg, Royal Stage 

14.12: Aarhus, Train 

19.12: Herning, Fermaten 

20.12: Esbjerg, Tobakken 

21.12: Odense, Posten 

28.12: København, K.B. Hallen 

Billetterne er i salg nu: gig.to/MagtensKorridorer 

LÆS OGSÅ: Alkoholpåvirket reportage: Hjemme hos Magtens Korridorer

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA