x

VIDEOPREMIERE: Mattis viser stormform på ny single


Se Mattis' nye video til singlen "To the Rythm", der meget vel kunne blive soundtracket til din weekend – og til sommeren. 

Mattis debuterede i 2017 med singlen “Loverboy”, der blev P3’s Uundgåelige og fik massiv radioairplay og opmærksomhed. Den nye single "To the Rythm" er en ekstremt soulfuld omgang organisk EDM, der virkelig vil frem i verden – hvis man skal beskrive det ganske kort. I videoen spiller Mattis på sin guitar, der også har en bærende rolle på tracket, imens der synges og danses i overbevisende stil. 

Vanen tro er singlen er i Mattis-regi skabt med hans trofaste samarbejdspartner Ole Brodersen Meyer, der har skrevet sange for flere danske og internationale kunstnere som Selena Gomez, Kylie Minogue, Craig David og Madcon. 

LÆS OGSÅ: Pophåbet Mattis fremkalder gåsehud

Om singlen siger Mattis:

– "To The Rhythm" handler om ikke at lade sig diktere af andres forventninger og meninger om dig. Vi putter oftest alting i kasser inde i vores hoveder – noget, vi gør for at være i stand til at tage hele denne store verden og andre mennesker ind. Hvis du så ændrer og udvikler dig som person, opfører dig anderledes end vanligt, så passer du pludselig ikke i kassen mere, og det vil der være nogle omkring dig, som sikkert ikke vil synes om.

Apropos kasser, så har P3’s musikredaktør sammenlignet Mattis med Sam Smith og Alex Vargas, og på Mattis’ Facebookside sammenligner han sig selv med James Blake og Sampha. Og det er der en grund til:

– Folk elsker jo at proppe musik ned i kasser og betegne med bestemte genrer, så det med James Blake og Sampha er egentlig bare noget, jeg har hørt folk sammenligne mig med. Men det er da fedt at blive sammenlignet med Sam Smith, det betyder vel, at musikredaktøren på P3 synes, at jeg har en mainstream appeal, griner Mattis.

LÆS OGSÅ: Vildskaben råder over det inderlige

32-årige Mattis Jakobsen startede ud med at lave punkrock og var blandt andet guitarist og vokalist i bandet Vomit Supreme med medlemmer fra Rock Hard Power Spray og Strawberry Slaughterhouse. Den over to meter høje musiker startede sit soloprojekt under eget navn i 2016.

Der er eftersigende meget mere nyt på vej fra den talentfulde dansker med det internationale potentiale. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA