x

Støttefest på Stengade 30

Støttefest på Stengade 30

I en pressemeddelelse udsendt af folkene bag initiativet Må Man Lige Ha' Lov At Være Her?! fremgår det, at gruppen vil være at finde på Roskilde Festival som en integreret del af festivalpladsen.

For at finansiere projektet afholdes der en støttefest på Stengade 30, hvor en række livenavne og dj's vil optræde for både at samle penge ind samt skabe opmærksomhed omkring initiativet.

Folkene beskriver projektet som et initiativ, der sætter fokus på konsekvensen af kriminalisering, kontrol og overvågning af befolkningen.

Ifølge folkene bag har den kultur, der stritter lidt for meget med ørerne eller bryder med den passive mainstreamkulturs profitorienterede værdier, trange kår.

"Piratfester, graffiti, nonprofit koncertarrangementer etc. er godt for vores by, og vi gider ikke blive jagtet af voldelige betjente. Den alternative kultur mangler albuerum for at udvikle sig. Vi frygter engelske tilstande, hvor folk bliver filmet 300 gange i døgnet, og hvor alle afvigelser bliver set på som potentielle kriminelle handlinger. I Danmark opretter politiet visitationszoner for et godt et ord og tilsidesætter dermed almindelig retspraksis. Overvågning er ikke længere overvågning, men tryghed og beskyttelse; det er en begrebsforvirring skabt af borgerlige spindoktorer, der skaber en kultur baseret på frygt for det afvigende element i hverdagen".

Til arrangementet 12. juni på Stengade 30 kan man opleve følgende navne:

- Pato
- KLoAK
- Guddommelig Galskab
- Up In Arms
- Kicking Against the Pricks
- 2000F (Ohoi!/Kraken/Below)

DJs:
- Linus E. Swingking & Nico Defrost
- DJ Katten
- DJ Miss Cockrock
- DJ Militenza
- Prax
- Yukikore vs. Baby G.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA