x

KONKURRENCE: Vind formidabel festival-tur til Roskilde, Sziget, Melt og Y Not

KONKURRENCE: Vind formidabel festival-tur til Roskilde, Sziget, Melt og Y Not

I samarbejde med Volt udlodder vi to billetter til fire fantastiske europæiske festivaler til dig og din partner in crime.

Er du i tvivl om, hvad sommeren skal bringe, og er du kæmpe fan af festivallivet, så er denne konkurrence lige noget for dig. Præmien er nemlig 2 X partout-billet til udsolgte Roskilde Festival i Danmark, Sziget i Ungarn, Melt i Tyskland og Y Not i England.

Du får mulighed for at opleve over 1000 forskellige liveacts igennem sommeren, og det er naturligvis alt fra de største verdensstjerner ned til de mest interessante upcoming acts.

Nordeuropas største festival Roskilde Festival kender du sandsynligvis i forvejen. I år har holdet bag igen præsteret at levere et linup, der har resulteret i, at de allerede i begyndelsen af maj kunne melde udsolgt. Af hovednavne præsenterer Roskilde i år navne som Travis Scott, Cardi B, Bob Dylan, Robyn, Robert Plant, Vampire Weekend, The Cure, Janelle Monáe, Cypress Hill og mange, mange flere.

Sziget i Ungarn er den absolut største musik- og kulturfestival i hele i Europa med et imponerende besøgstal, der runder de 550.000. Festivalen afvikles i det norlige Budapest på Island of Freedom. Lige som Roskilde og flere andre danske festivaler har de for vane, at tiltrække de største verdensstjerner. I år er hovednavnene blandt andet Foo Fighters, Ed Sheeran, Post Malone, The 1975, Florence + The Machine, The National, Tove Lo, Franz Ferdinand og Years & Years.

Melt finder sted I Ferropolis nær Gräfenhainichen og betragtes som en af de største elektroniske udendørs events. Hvis du nogensinde har festet i Berlin, så forestil dig den vibe tilsat forunderlig og fantastisk festivalstemning. I år præsenterer Melt hovednavne, der tæller Bon Iver, A$AP Rocky, Jorja Smith Skepta, Modeselektor, Bonobo og Solomun.

Den sidste festival du har mulighed for at besøge, hvis du deltager i vores konkurrence, er Y Not, der afholdes i Peak District National Park i Pikehall, Derbyshire i naturskønne omgivelser. Her kan du virkelig svælge i indie-goodness med navne som Foals, Elbow, Two Door Cinema Club, Franz Ferdinand, Wolf Alice, You Me At Six, White Lies og Echo & The Bunnymen.

Deltag i konkurrencen og læs om betingelserne HER


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA