x

No And The Maybes får pladekontrakt

No And The Maybes får pladekontrakt

Så skal vi til det igen:
"No And The Maybes har endnu ingen pladekontrakt, men lur os, om ikke de signer med nogen i løbet af 2008."

Sådan skrev GAFFA.dk forleden i forbindelse med en foromtale af No And The Maybes' forestående koncert på årets Spot-festival. Ligesom vi skrev det i januar, da vi spåede, at gruppen ville blive stor i 2008.

Vi var dog ganske uvidende om, at gruppen lå i forhandlinger med pladeselskabet A:larm Music (okay, indrømmet, vi havde en lumsk mistanke) – efter angiveligt at have fået adskillige tilbud fra andre selskaber – men det gjorde de altså, og A:larm Music kan nu offentliggøre, at selskabet har skrevet kontrakt med gruppen med henblik på udgivelse af deres debutalbum til september.

No And The Maybes er en københavnsk trio – Troels Tarp, Anders Wiedemann og Mikkel Bagge Lange – der spiller sofistikeret poprock.

No And The Maybes skriver yderst iørefaldende sange og serverer dem med masser af finurlige musikalske detaljer, håndklap, fløjten og smukke vokalharmonier.

Gruppens inspirationskilder er ifølge dem selv navne som:
Martha And The Muffins, Echo And The Bunnymen, Adam And The Ants, Siuoxsie And The Banshees, Johnny And The Hurricanes, Iggy And The Stooges, Crime And The City Solution, Gerry And The Pacemakers, Antony And The Johnsons og Kool And The Gang. Men åbenbart ikke Johnny og de Kolde Dæmoner, hvis nogen ellers kan huske dem.

No And The Maybes har tidligere gjort sig bemærkede på Det Elektriske Barometers førsteplads med singlen "Mouth", der også vil være at finde på det nye album. Desuden var de nominerede til bedste MySpace-band ved Danish Music Awards og har fået roser af Kristian Leth i det hedengangne program Liga på DR1.

Bandet kalder selv deres musik for ”højloftet kammerpop” og udtrykker begejstring for både 60’er-musikkens korarrangementer og detaljerigdom og for 80’ernes kølige synth-universer.

No And The Maybes har just udgivet en ny single, ”Petra Petrified”, der netop nu er i rotation på P3 og naturligvis også vil være at finde på gruppens kommende album.

No And The Maybes kan som nævnt blandt andet høres live på Spot Festival i Århus (fredag klokken 19.45 på VoxHall) og på Vesterbro Festival i København (lørdag kl. 18.30).

No And The Maybes


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA