x

Mimas udgiver plade i Storbritannien

Mimas udgiver plade i Storbritannien

Det sfæriske danske indie-band Mimas har just færdigindspillet deres debut-album og forventer at udgive det i Storbritannien i løbet af efteråret. I forbindelse med udgivelsen tager bandet på en 14 dages release tour, som bringer dem til de største engelske byer.

Tibage i november 2005 tog Mimas til England for at dele 500 gratis promoer ud til to forskellige koncerter. Den ene af cd’erne landede i hænderne på ejeren af selskabet Worst Case Scenario Records, som ønskede at lave en single kontrakt med Mimas. Nummeret ”Thought Discuss” blev herefter udgivet via selskabet på en 7"-splitvinyl.

En anden af de 500 cd'er landede i hænderne på frontmanden i den engelske gruppe Prego, Ed Simpson, hvis kæreste arbejder for Europas største musik-webzine, Drowned in Sound.

Kevin Douch fra pladeselskabet Big Scary Monsters Records hørte om Mimas fra parret, og selskabet spurgte bandet om de havde lyst til at bidrage med et nummer på deres halvtredsindstyvende udgivelse, som er en compilation bestående af 50 mp3'er med bands, som selskabet har fået øjnene op for.

Efter en tredje tour i det britiske er Mimas nu sidst i forhandlingerne om en pladekontrakt med et endnu unavngivet selskab omkring udgivelse af bandets debutalbum i hele Storbritannien til september.

Lyt til numre fra Mimas' debut-plade her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA