x

VIDEOPREMIERE: Sherpa skildrer den altoverskyggende første kærlighed


Vi har ekslusiv premiere på den nye single og video fra det danske popprojekt Sherpa.

Sherpa er centreret omkring frontmand Carsten Sherpa, og med den nye single "Young Love" giver gruppen efter for forårets optimisme og længsel. I sangen tager Sherpa os med tilbage til det første kys, den første spæde forelskelse og det første smertelige breakup. Den nostalgiske og dramatiske popsang vækker minder om en svunden og mere uskyldig tid, hvor tid hvor alle indtryk var nye, og det føltes, som om forårsdagene var uden ende.

Forsanger Carsten Sherpa fortæller om sangen:

– "Young Love" handler om den naive og altoverskyggende første kærlighed, som man kun oplever én gang her i livet. Man kan være heldig og opleve forelskelse mange gange i sit liv, men den der allerførste kærlighed og forelskelse, hvor man føler, at man kan ligge der sammen med den udkårne i græsset for evigt, er helt speciel. Resten af verden kan bare komme an, og man tror, at ligegyldigt hvad der sker, så vil ens kærlighed overleve. Jeg håber, at sangen formår at sende lytteren tilbage til den tid igen for en stund. 

"Young Love" er den førstkommende af tre singler, som Sherpa udgiver de kommende måneder. Desuden fortæller en pressemeddelelse, at der er planer om at udsende en ny ep til efteråret.

LÆS OGSÅ: Lovende debut fra KarriereKanonen-vindere


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA