x

First Aid Kit aflyser NorthSide-koncert – erstatning fundet

First Aid Kit aflyser NorthSide-koncert – erstatning fundet

First Aid Kit har desværre været nødt til at aflyse hele deres Europa-turné, hvilket giver plads til, at albumaktuelle Oh Land nu overtager pladsen i programmet på NorthSide

Den svenske søsterduo First Aid Kit har netop meldt ud, at de desværre ikke er i stand til at gennemføre deres planlagte Europaturné. Det betyder også, at de ikke har mulighed for at besøge NorthSide i denne omgang.

Duoen har udsendt følgende hilsen til deres mange fans:

”Elskede lyttere og følgere,

Vi er knust over at være nødt til at aflyse dette års planlagte sommerkoncerter. Vi havde glædet os vildt meget til at skulle spille, men på grund af uventede helbredsårsager kan vi simpelthen ikke gennemføre koncerterne. Alt skal nok blive okay, og vi glæder os til snart at se jer igen.

Masser af kærlighed og magi fra Stockholm,

Klara & Johanna”

Med meget kort varsel er det dog lykkedes at lave en aftale med Oh Land, der lige nu er højaktuel med det anmelderroste album Family Tree. Albummet udkom 3. maj og modtog fem stjerner af GAFFA.

LÆS OGSÅ: Et livstræ med dybe rødder

Nanna Øland Fabricius alias Oh Land er lige nu optaget i arbejdet med musikken til den kommende balletforestilling Snedronningen, der får premiere i Tivoli i København til december med scenografi af dronning Margrethe. Alligevel har hun fundet tid til at spille en række koncerter denne sommer rundt om i Europa og har nu også sagt ja til at flyve direkte fra Bruxelles til Aarhus for at spille på NorthSide 2019.

– Det er altid ærgerligt med aflysninger, og vi håber naturligvis, at vi får mulighed for at præsentere First Aid Kit ved en senere lejlighed. Men når det er sagt, er vi virkelig glade for og taknemmelige over, at det er lykkedes os med utrolig kort varsel at få så stærkt et navn som Oh Land til NorthSide. Hun kommer til Aarhus med et fremragende bagkatalog af hits som ”White Nights”, ”Renaissance Girls” og ”Sun of a Gun” samt et spritnyt og særdeles stærkt album, så det glæder vi os meget til, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Oh Land debuterede i 2008 med albummet Fauna, der blandt andet sikrede hende Kronprinsparrets kulturpris 2009. Siden er kommet yderligere fire album, en vis international succes, musik til balletten Askepot, også med scenografi af dronning Margrethe, og teaterforestillingen Water Music, hvor hun ligeledes spillede hovedrollen, samt dommerroller i tv-programmerne ”Voice Junior” og senest ”X Factor”.

LÆS OGSÅ: Oh Land: Dybt ind i de følelser, der er for sårbare til at snakke om

Oh Land kan opleves lørdag 8. juni på NorthSide 2019.

NorthSide 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 6.-8. juni 2019, og billetter kan købes via NorthSide.dk. Bemærk at prisen stiger den 31. maj.

NorthSide 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 6.-8. juni 2019, og billetter kan købes via NorthSide.dk. Bemærk at prisen stiger den 31. maj.

Besøg NorthSide.dk eller Facebook for mere om NorthSide 2019.

Varm op med Oh Lands "Human Error":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA