x

Spot on Way Up North præsenterer bands på Spot

Spot on Way Up North præsenterer bands på Spot

Et af de nye tiltag på dette års Spot Festival bliver
Spot on Way Up North-teltet – hvor der over to dage præsenteres otte nordjyske bands og solister.

Det er det regionale spillested Studenterhuset, Aalborg, musikforeningen Rocktraum samt pladeselskabssammenslutningen Labelkollektiv, som er gået sammen om at danne ramme for denne scene. Scenen, der dog ikke er en del af det officielle musikprogram, kommer til at ligge på selve festivalpladsen tæt ved Ridehuset

Way Up North er også navnet på Studenterhusets årlige upcoming-festival for nordjyske musikere, og det er da også her, at de fleste af de optrædende er hentet fra.

De sidste to års Rock-Nord Pris modtagere, den elektroniske diva Tone samt garagerock’erne Thee Attacks kigger forbi henholdsvis fredag og lørdag.

Derudover præsenteres støjrock-kvartetten KATO, electronica-duoen Knob a Siesta, hippie-folk med Lotus Krokus, garagepunktrioen Time Waste Us, forsangeren for Charlie Don’t Surf Rasmus Hedemans soloprojekt Hell is in Hello samt den alternative folk-rock-trio Franktown

Lørdag eftermiddag er der foredrag med rockfotografen Jørgen Angel, som vil vise et udvalg af sine mange rock-fotografier samt fortælle anekdoter og historier fra hans oplevelser med Led Zeppelin, Gasolin, AC/DC med flere. Tidligere på året præsenterede Studenterhuset, Aalborg under stor mediebevågenhed fotoudstillingen ”Classic Rock” med et udvalg af Jørgen Angel bedste portrætter og fotos af nogle af rockmusikkens stjerner.

Pauserne i programmet vil blive fyldt ud af det kompetente nordjyske dj's Skjødt og Terry Attack. Desuden opstiller Labelkollektiv’et en bod, hvorfra man kan købe musik og andet merchandise med de optrædende kunstnere.

Tidsplan for “Spot on Way Up North” scenen:

Fredag den 6. juni:

16.30-17.00: Hell is in Hello
18.30-19.00: Tone
19.30-20.00: Time Wast Us
20.30-21.00 : Franktown

Lørdag den 7. juni:

14.00-16.00: Jørgen Angel ”Classic Rock”
16.30-17.00: Lotus Krokus
17.45-18.15: Knob A Siesta
18.30-19.00: KATO
20.15-20.45: Thee Attacks


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA