Liss tæller ned til ep med ny single og video


Ep'en omhandler op- og nedturene ved at være ung i denne verden

Efter tre års udgivelsespause udgav Aarhus-gruppen indie/soul/pop-kvartetten Liss i sidste måned omsider en ny single, og nu er de klar med endnu én, "Reputation". En sang, der ligesom forgængeren "Talk to Me" tæller ned til bandets anden ep Second, som er på gaden 18 juni, tre år efter deres første ep, der sjovt nok hed First. Hør sangen og se videoen ovenfor.

"Reputation" er en småfunky, men forholdsvis langsom sang med kantslag på trommerne og Søren Holms karakteristiske lyse og nasale stemme i front.

I en pressemeddelelse fortæller bassist Villads Tyrrestrup, at de nye sange på ep'en kredser om "op- og nedturene ved at være ung i denne verden: seksualitet, at være inde og ude af forhold og det at passe på sig selv".

Liss fik stor succes allerede i 2015, blandt andet da selveste Pharrell Williams spillede deres anden single "Try" i sit radioprogram OtherTone på Apple Musics radio Beats 1, ligesom de skrev kontrakt med det store engelske pladeselskab XL Recordings og dermed kom i stald med navne som Adele, Radiohead og Thom Yorke.

Bandet optrådte tidligere på måneden på Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: Liss i egen lyd af kæmpe feel good

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA