x

Uudgivet materiale fra U2 ser dagens lys

Uudgivet materiale fra U2 ser dagens lys

Sidste år udkom U2-milepælen ”The Joshua Tree” i en genudgivet udgave spækket med bonus-ting og sager for fans. Pladen er U2's bedst sælgende gennem tiden, og genudgivelsen har nok ikke ligefrem ændret på det faktum.

Nu genudgiver U2 tre andre plader fra starten af deres karriere. Det drejer sig om gruppens tre første plader ”Boy”, ”War” og ”October”. De tre plader udkommer både som enkelt-cd, dobbelt-cd, i deluxe-udgaver og på vinyl. Ganske som tilfældet også var med genudgivelsen af ”The Joshua Tree”.

Genudgivelsen af ”Boy” fra 1980 kommer til at indeholde de ikke tidligere udgivne sange ”Speed Of Life” og ”Cartoon World” samt live-udgaver af sangene fra albummet.

Den nye udgave af ”October” kommer også til at indeholde live-numre, mens man på genudgivelsen af ”War” fra 1983 vil kunne finde nummeret ”Angels Too Tied To The Ground”, der ikke tidligere har været udgivet.

De tre genudgivelser udkommer den 21. juli, så U2-fans har lidt at muntre sig med, mens de venter på, at bandet sammen med Brian Eno færdiggør optagelserne til deres kommende plade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA