x

GAFFA nr. 408 på gaden i morgen – Sneak peak her

GAFFA nr. 408 på gaden i morgen – Sneak peak her

Få et ordentligt skud musik, inden festivalsæsonen for alvor går i gang – nyd pre-sommeren med analog underholdning i form af smukke eksklusive billeder, artikler, anbefalinger anmeldelser og meget, meget mere.

Revitaliseret søstersolidariet! Fallulah tager styringen og har med noget så simpelt som en playliste startet en mindre revolution for kvinder i musik – sideløbende med en solokarriere, som hun hundrede procent styrer selv. Fallulah er et forbillede og et billede på, at man godt kan finde balancen igen, selvom man er faldet af cyklen et par gange undervejs. Vi er stolte af, at hun er gallionsfigur på vores første sommermagasin i 2019.

Månedens forsidefoto er skudt af Emil Hornstrup Jakobsen, der er forholdsvis ny i GAFFA-regi, men som også hurtigt har imponeret redaktionen med sine fine billeder. Se de smukke billeder fra et par dage i studiet og ved vandet. Det var ikke varmt, skulle vi hilse at sige fra Fallulah.

BILLEDGALLERI

Magasinet byder også på eksklusive interviews med:

- Verdensmester i dansk rap Pede B

- Albumaktuelle The National 

- Det norske wonderkid Sigrid

- Det britiske stortalent Jade Bird

- Det kommende teenage-ikon Chris Burton

- Psych-rockerne Turquoise Sun

Derudover har vi i dette nummer et uddannelsestillæg, hvor vi blandt andet fokuserer på højskoler, efterskoler og jobs i relation til musikbranchen.

Dét og meget mere får du for... nul kroner. 

God fornøjelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA