x

Suspekt indleder Danmarksturné med liderlig single


Teksten kan ikke citeres på et pænt musiksite

Suspekt indleder i aften deres sommerturné på Plænen i Tivoli, og det gør de med en ny, iørefaldende single, "Gonzo". En sang, hvis tekst er et udtryk for rendyrket liderlighed, og som vi derfor ikke kan citere på et pænt musiksite måske bortset fra omkvædslinjen "Jeg vil så gerne modtage dine private fotografier", men lyt selv med ovenfor.

LÆS OGSÅ: Sexistiske raptekster i nyt perspektiv

Gruppen udtaler selv om deres kommende koncerter:

”Vi har i løbet af det sidste halve år brugt det meste af vores tid i studiet med henblik på at skabe et nyt, spændende og mere musikalsk lydbillede af Suspekt. Et billede, som vi ser frem til at præsentere til tourstart i Tivoli den 24. maj. Vi har pillet alle numrene fra hinanden og samlet dem igen på ny, så de lyder endnu bedre. Det har været en kæmpe udfordring at dykke ned i gammelt såvel som nyt materiale, og vi føler, at det lykkedes, så vi nu står på springbrættet til en ny epoke. Bedre og stærkere end nogensinde. Der er lagt blod, sved og masser af fucking hyggelige mandskabstimer i vores 10 personers store krigsskibsorkester, hvilket blot har sammentømret os endnu mere. Vi er klar til at drage på togt og starte hele gildet med jer til Fredagsrock i Tivoli, hvor hver og én, publikum såvel som band, skal saves midt over.”

Orgi-E, Bai-D, Rune Rask og band kan denne sommer opleves på en lang række festivaler, blandt andet NorthSide, Tinderbox, Nibe og Smukfest.

Suspekt har adskilige gange fået begejstrede koncertanmeldelser i GAFFA, blandt andet i Scandinavian Congress Center i marts 2017, hvor det blev til de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Respekt til Suspekt og respekt fra Suspekt

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA