x

The Vamps giver dansk koncert

The Vamps giver dansk koncert

Det britiske poprockband The Vamps giver koncert i Store Vega 27. oktober 

Gruppen brød igennem i 2013, og deres første tre singler, "Can We Dance", "Wild Heart" og "Last Night" gik henholdsvis nummer to, tre og to på hitlisten i hjemlandet. Året efter udkom debutalbummet Meet the Wamps, som nåede en andenplads på hitlisten, og siden da har de blandt andet spillet i Londons O2 Arena med plads til 20.000 mennesker 11 (!) gange, været på flere verdensturnéer og udgivet yderligere tre album, hvor de to seneste er gået henholdsvis nummer ét og to på hitlisten i England.

The Vamps har derudover samarbejdet med kunstnere som Demi Lovato, Brooklyn Beckham og Shawn Mendes og har startet deres eget pladeselskab, Steady Records, hvor blandt andet det nu hedengange amerikanske popband The Tide og den britiske poptrio New Hope Club er udkommet. The Vamps’ største hit til dato, "All Night", har mere end 390 millioner globale streams, og det house-inspirerede "Middle of the Night" med den danske dj og producer Martin Jensen er blevet streamet mere end 100 millioner gange i skrivende stund.

Gruppen består af Brad Simpson (vokal, guitar), James McVey (guitar), Connor Ball (bas) og Tristan Evans (trommer). Om livet som travl popmusiker udtaler James McVey udtaler i en pressemeddelelse:

"Vores fanbase er de sociale mediers generation – de kan lide, at den næste ting kommer hurtigt ud. Så hvis vi ikke turnerer, skriver vi. Hvis vi ikke skriver, optager vi. Fra et kreativt synspunkt er det det, der er stort for os. Vores turné i år var næsten seks måneder, og så snart vi var færdige med at turnere, begyndte vi at tænke på at skrive, fordi vi vil have nye sange at spille på den næste turné."

LÆS OGSÅ: Pop behøver ikke være kedeligt, men det gør The Vamps det lidt til

Gruppen spillede også i Store Vega i sommeren 2018, og til efteråret kommer de så tilbage.

Billetsalget begynder 31. maj kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

Varm op med "Middle of the Night":

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA