x

D-A-D giver gratiskoncert i Aarhus

D-A-D giver gratiskoncert i Aarhus

Kom i god tid!
 
På fredag den 31. maj udgiver D-A-D deres nye album A Prayer For the Loud – deres første album i hele otte år og deres i alt 12. studiealbum.
 
Det fejrer det legendariske rockband med en gratis releasekoncert i højden – nærmere betegnet på Salling Rooftop i Aarhus på udgivelsesdagen, altså den 31. maj klokken 16.30, hvor de vil spille i cirka 40 minutter og fremføre en række af de nye sange.
 
Kom i god tid, da pladsen er begrænset.
 
– Tidligere er vi af og til gået ud ad nogle ukendte veje, hvor vi har prøvet ting af, som ligger ret langt fra vores kerneudtryk. Det har været rigtig sjovt, men denne gang har vi forsøgt at snævre det mere ind til essensen. Her er vi bare helt os selv. A Prayer for the Loud er en plade, hvor der er lagt meget vægt på melodierne og energien. Vi har gjort os virkelig umage med at skrive gode omkvæd. Det er der kommet nogle rigtig gode sange ud af, hvor der er kælet for detaljerne, uden at vi har givet køb på materialets oprindelige råhed og umiddelbare energi, udtaler bandet.

Frontmand Jesper Binzer uddyber:

– Mest af alt er vi stolte over at have fået 11 fede numre i kassen, der tager udgangspunkt i, hvor vi er lige nu – her skydes ikke med spredehagl, det er lige fra hjertet…

Tilblivelsen af albummet har været tre år undervejs, men arbejdet har dog været afbrudt flere gange af nogle længere turnéer. De tager også på tour denne sommer til både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

Varm op med singleforløberen "Burning Star" fra TV2's Natholdet:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA