x

Spleen United omfavner efterspørgslen med tour i 2020

Spleen United omfavner efterspørgslen med tour i 2020

Spleen United udvider med fire koncerter til foråret

Det vakte stor glæde, da vi i april offentliggjorde, at Spleen United genopstår og spiller Roskilde Festival denne sommer. Den gendannede gruppe indtager Arena-scenen til sommer efter seks års tavshed. Da Spleen United for nylig annoncerede to efterårskoncerter i København og Aarhus, blev billetterne solgt på få dage, og derfor offentliggør bandet nu fire danske forårskoncerter i henholdsvis København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste og velsælgende album. Debuten Godspeed Into The Mainstream fra 2006 solgte guld, opfølgeren Neanderthal fra 2008 gik direkte ind som nummer ét på den officielle danske salgsliste og har ligeledes solgt guld, mens bandets tredje album School Of Euphoria fra 2012 modtog en GAFFA-Pris og en Danish Music Award.

LÆS OGSÅ: Roskilde klar med spilleplanen – og 10 nye navne, herunder Spleen United

Spleen United har desuden markereret sig som et stærkt livenavn, der på flere større Danmarks-turnéer har bragt bandet forbi et udsolgt KB Hallen, SCC Aarhus, Roskilde Festival samt Grøn Koncert og NorthSide Festival. Sidstnævnte festival gæstede Spleen United i 2013, til en sagnomspunden koncert, der også blev sidste gang, de spillede live. 

Efter en koncertpause på seks år er Spleen United tilbage i den oprindelige konstellation og klar til at begynde et nyt kapitel.

Billetterne kan købes fra i morgen onsdag den 29. maj klokken 10.00.

TOUR

19/3: Aalborg, Skraaen 

20/3: Aarhus, VoxHall 

27/3: København, Vega 

28/3: Odense, Posten


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA