x

Roskilde melder udsolgt af alle billettyper – og afslører nyt område

Roskilde melder udsolgt af alle billettyper – og afslører nyt område

Roskilde Festival 2019 har netop meldt udsolgt af alle typer billetter, oplyser festivalen.

Efterspørgslen på billetter til otte dage med musik, kunst og fællesskab har igen i år været særdeles høj, og et program med stjerner som The Cure, Cardi B, Chance the Rapper, Bob Dylan, Robyn, Travis Scott, Janelle Monáe og MØ og mange flere har sat skub i billetsalget.

For tre uger siden kunne festivalen melde udsolgt af partoutbilletter, og nu er alle endagsbilletter også væk. Hvis du ikke har fået billet endnu, er din eneste mulighed for at komme til festivalen at melde dig som frivillig eller skrive dig på venteliste.

LÆS OGSÅ: Overblik: Så tidligt – eller sent – har Roskilde meldt udsolgt 2008-2018

Samtidig har festivalen offentliggjort et nyt område ved navn Ambereum. Området ligger mellem Art Zone og Arena og vil byde på både dj's, raves (om natten), kunst og afslapning (om dagen). Området er skabt af den tyske kunstner Viron Erol Vert og er inspireret af græske og syriske templer, hedensk kultur og Middelhavs-mytologi. Læs mere om området her.

Pas på ugyldige billetter

Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo – og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

Roskilde Festival kan ikke tjekke, om billetter, der er købt andre steder end hos officielle salgssteder, er gyldige. I stedet opfordres interesserede til at købe eller sælge udsolgte billetkategorier via ventelisten på festivalens hjemmeside.

Roskilde Festival deltager i kampagnen #billetblind, der advarer mod ulovligt billetsalg. Kampagnen giver konkrete råd for at sikre, at man ikke bliver snydt, når man køber en billet.

Læs mere om #billetblind her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA