x

Lewis Capaldi giver sin største danske indendørs koncert til dato

Lewis Capaldi giver sin største danske indendørs koncert til dato

Spiller i Store Vega til november

Den skotske sanger og sangskriver Lewis Capaldi har lige givet en anmelderrost koncert på Heartland Festival, og 10. november kommer han tilbage til landet, når han spiller i Store Vega til sin hidtil største danske indendørs koncert.

Den 22-årige skotte har fået en flyvende start på karrieren i Storbritannien. Tidligere på året lå hans single "Someone You Loved" nummer 1 på hitlisten i syv uger, hans debutalbum med den selvironiske titel Divinely Uninspired to a Hellish Extent er netop gået ind på førstepladsen, og i sidste måned solgte han 77.000 koncertbilletter i hjemlandet på 10 minutter.

LÆS OGSÅ: Nedbarberet og nøgent – hjertesorger på skotsk

Herhjemme går det også fremad, og efter tidligere at have spillet på Wonderfestiwall, i Lille Vega, på Heartland, varmet op for Sam Smith i Royal Arena og Bastille i Tap1 og optrådt til GAFFA-Prisen 2019 er Lewis Capaldi nu klar til at indtage Store Vega.

Under Heartland-koncerten fik Capaldi også sagt, at han spillede i Vega til november, men "der er allerede udsolgt", men der var han altså lidt for tidligt ude. Han er dog som nævnt vant til at spille for udsolgte huse, og Lille Vega-koncerten i november sidste år blev udsolgt på en time.

Billetsalget starter fredag 7. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

LÆS OGSÅ: Stor stemme med befriende selvironi

Se en sjov teaservideo nedenfor:

Se Lewis Capaldi til GAFFA-Prisen 2019:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA