x

Of Monsters and Men til Danmark

Of Monsters and Men til Danmark

Det islandske indiefolk-band gæster landet til november

Det populære islandske indiefolk-band Of Monsters and Men er tilbage efter fire års stilhed med helt nyt materiale og en turné, der bringer dem til KB Hallen lørdag den 16. november.

Of Monsters and Men slog igennem internationalt i 2012 med singlen "Little Talks" og debutalbummet My Head Is an Animal, der eksempelvis gik platin i USA. De indledte en omfattende turnévirksomhed, der blandt andet bragte dem til Roskilde Festivals Arena-scene året efter, og senere Vega, VoxHall og Tinderbox. I 2015 udgav gruppen deres andet album, Beneath the Skin, og nu er de populære islændinge endelig tilbage efter fire års stilhed med nyt materiale. 

I starten af maj udgav kvintetten singlen, "Alligator", der er første udspil fra bandets kommende tredje album, Fever Dream’, der er på gaden 26. juli. 

Of Monters and Men var allerede et hit i Island, da radiostationen 104,5 i Philadelphia satte "Little Talks" i rotation, og resten er historie. Den store succes har også medvirket til, at gruppen har haft en lille rolle i tv-succesen Game of Thrones

Sidst det islandske band gæstede København, i 2015, var det i et udsolgt Store Vega og til en forholdsvis positiv GAFFA-anmeldelse. Året efter optrådte de på Tinderbox.

LÆS OGSÅ: Balancen mellem det sprudlende og sløvende

Billetsalget starter fredag den 14. juni kl. 10.00 via Billetlugen.dk.

Varm op med den nye single, "Alligator":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA